Stage Online Marketing (HBO)

Ben jij een enthousiaste student op zoek naar een uitdagende stage? Online marketingbureau Strictly Digital biedt één stageplaats aan! Heb jij affiniteit met online marketing dan kan dit wel eens jouw stage worden. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je bij ons natuurlijk veel ervaring op, maar je gaat ook echt bijdragen aan het succes van Strictly Digital.

Wie zijn wij?

Strictly Digital is een snelgroeiend online marketingbureau dat zich richt op alle aspecten binnen het online marketing landschap. Dit doen wij voor allerlei verschillende klanten in verschillende branches. Afwisseling is er dus genoeg! Je komt terecht in een team van jonge professionals waar ook de kantoorsfeer belangrijk is.

Wat ga je bij ons doen?

Je zult je bezighouden met het opzetten en optimaliseren van display campagnes, Googlecampagnes en het optimaliseren van websites op het gebied van Google. Puntsgewijs betekend dit:

– Meedenken aan verschillende campagnes
– Implementeren van verschillende campagnes
– Werkzaamheden aan websites
– Het monitoren, optimaliseren en rapporteren van onze campagnes aan onze klanten
– Doen van diepgaand onderzoek
– SEO

Waar?

Strictly Digital is gevestigd in Naarden. Het pand is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer maar er is ook genoeg ruimte om met de auto te komen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) online marketing die ons komt ondersteunen. Een hbo- opleiding richting marketing, media of communicatie is daarom welkom. Je bent minimaal 20 weken beschikbaar voor 4 dagen in de week. Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je goed inleven in diverse doelgroepen. Daarnaast staan wij altijd open voor toffe ideeën, dus creatief en out-of-the-box denken is een pré.

Wat bieden wij jou

– De kans om fulltime mee te draaien bij een groeiend online marketingbureau
– De mogelijkheid om te leren en je eigen ideeën uit te voeren op het gebied van online marketing
– Een onderzoek te doen
– Gezelligheid op kantoor!
– Stagevergoeding

Solliciteren

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Of ben je nog ergens nieuwsgierig naar? Bel ons gerust op 020 2270 270 of stuur direct een e-mail met je cv en motivatie naar robin@strictlydigital.nl t.a.v. Robin van Veen.

Meteen solliciteren naar deze functie?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2 + 14 =