Stage Online Marketing (HBO)

Ben je opzoek naar een uitdagende stage? Online marketingbureau Strictly Digital en APPR Het Brancheburo bieden een gecombineerde stageplaats voor een enthousiaste stagiair die interesse heeft in de online marketing. Bij Strictly Digital ga je meteen aan de slag voor haar klanten en leer je stap voor stap wat online marketing te bieden heeft en bij APPR Het Bancheburo doe je onderzoek naar de positionering van het bureau en stel je een online marketing plan op.

Strictly Digital

Wij zijn een snelgroeiend online marketingbureau dat zich richt op alle aspecten binnen het online marketing landschap. Dit doen wij voor allerlei verschillende klanten in verschillende branches.

Wat ga je bij ons doen?

Je zult je bezighouden met het opzetten en optimaliseren van display campagnes, Googlecampagnes en het optimaliseren van websites op het gebied van Google. Puntsgewijs betekend dit:
– Meedenken aan verschillende campagnes
– Werkzaamheden aan websites
– Het monitoren, optimaliseren en rapporteren van onze campagnes aan onze klanten
– Doen van diepgaand onderzoek
– SEO

APPR Het Brancheburo

Is een zakelijke dienstverlener in de markt van brancheorganisaties en patiëntenverenigingen. Onze dienstverlening bestaat uit verenigingsmanagement, financiële- en ledenadministratie, secretariaatsvoering en communicatie. We verzorgen ook persoons- en bedrijfscertificering, registratie, opleidingen, marktonderzoek en branchestatistieken.

Wat ga je doen?

– Meedenken over de positionering van het bureau
– Meedenken welke aangeboden diensten zich lenen voor online marketing
– Meedenken of online marketing als dienst kan worden aangeboden
– Een online marketing plan schrijven voor APPR Het Brancheburo

Waar?

Strictly Digital en APPR Het Brancheburo, zitten samen onder éen dak en werken samen op diverse klanten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) online marketing die ons komt ondersteunen. Een hbo- opleiding richting marketing, media of communicatie is daarom welkom. Je bent minimaal 20 weken beschikbaar voor 4 dagen in de week. Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je goed inleven in diverse doelgroepen. Daarnaast staan wij altijd open voor toffe ideeën, dus creatief en out-of-the-box denken is een pré.

Wat bieden wij jou

– De kans om fulltime mee te draaien bij een groeiend online marketingbureau
– De mogelijkheid om te leren en je eigen ideeën uit te voeren op het gebied van online marketing
– Een onderzoek te doen
– Gezelligheid op kantoor!
– Stagevergoeding

Solliciteren

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Of ben je nog ergens nieuwsgierig naar? Bel ons gerust op 020 2270 270 of stuur direct een e-mail met je cv en motivatie naar robin@strictlydigital.nl t.a.v. Robin van Veen.

Meteen solliciteren naar deze functie?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

5 + 10 =