Zoekmachine optimalisatie

 

Of ook wel Search Engine optimization (SEO) genoemd is de techniek die wordt gebruik om websites zo hoog mogelijk in Google te laten verschijnen (ranken). Door verschillende factoren te optimaliseren wordt de vindbaarheid van uw website aanzienlijk verhoogt, het uiteindelijke doel is om op de eerste pagina van Google te komen.

Door middel van onder andere het optimaliseren van de content, linkbuilding en optimalisatie van de technische aspecten van uw website zal de relevantie met betrekking tot de belangrijkste zoekwoorden beter worden. Google zal hierdoor uw website beter beoordelen en uiteindelijk hoger plaatsen binnen de zoekwoord resultaten (rankings). Hogere rankings zal zorgen voor een stijging in de websitebezoekers en in omzet voor uw bedrijf.

Een aantal stappen uit het zoekmachine optimalisatie proces:

=

Onderzoek & Analyse

Wie is uw doelgroep? En welke zoekwoorden gaan u omzet opleveren?
=

Linkbuilding

Het bouwen van kwalitatief goede links naar een webpagina is nog steeds belangrijk voor Google.
=

Website/Webshop optimalisatie

Wij helpen u bij het technisch gereed maken van uw website of webshop, welke CMS dan ook.
=

SEO copywriting

Wij helpen u bij het optimaliseren van de website teksten voor Google.
SEO is een proces wat continu veranderd en waarbij kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen onmisbaar is. Google veranderd met regelmaat het algoritme, daarom zijn wij bij Strictly Digital continu bezig met het vergaren van kennis zodat wij de doelstellingen van onze klanten blijven behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Robin belt u graag terug! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met op.

8 + 13 =