Mobile Advertising

Strictly Mobile opent een nieuwe dimensie van mobiele marketing gebaseerd op Real-Time Bidding (RTB)-technologie: maximaal bereik tegen minimale kosten. In app adverteren, direct downloaden van uw app, direct sms versturen of bellen behoren tot de mogelijkheden.

Marketing op mobile devices is tegenwoordig niet meer weg te denken in sterke (digitale) campagnes. Mobile Advertising is essentieel voor zowel branding campagnes als voor sales campagnes. 80% van de Nederlanders heeft een smartphone en is dus een potentieel target voor uw advertentie. Middels doelgericht selecteren kunnen we zo specifiek mogelijk toespitsen op uw beoogde doelgroep.

De impressies worden getoond op basis van CPM (kosten per 1.000 impressies), waardoor wij controle houden over het aantal verschijningen, de kosten en de optimalisatie van de campagne.

Door onze transparante manier van werken krijgt u een beter inzicht in en begrip over uw mobiele advertentie campagnes. Uitgebreide rapportages, heldere analyses en inzicht in de kosten zijn hierbij het uitgangspunt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Robin belt u graag terug! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met op.

3 + 9 =